facebook
Actualitate De pe fix International Local

Alertă la Timișoara – Încă un bărbat a fost internat cu suspiciune de coronavirus

L Alerta la TIimișiora, un bărbat recent întors din Lombardia, regiune puternic afectată de noul coronavirus, a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, acuzând acelaşi simptome ca şi femeia depistată pozitiv cu coronavirus, potrivit news.ro.


https://pm24.ro/alerta-la-timisoara-inca-un-barbat-a-fost-internat-cu-suspiciune-de-coronavirus/?preview_id=2179&preview_nonce=ff255aac92&post_format=standard&_thumbnail_id=2187&preview=true

loading...

”Avem chiar acum un pacient care a fost în Lombardia, are o uşoară tuse, exact ca această femeie (cea depistata pozitiv cu coronavirus – n.r.) şi i s-au recoltat şi lui probe, urmând ca în cursul zilei de astăzi să aflăm dacă este pozitiv sau negativ. Dacă este negativ, va fi trimis la domiciliu pentru izolare. Dacă este pozitiv va fi trecut şi el în această clădire”, a declarat medicul Virgil Musta.

S-a decis! CARANTINĂ în România timp de 14 zile, pentru persoane din 12 localități italiene. Decizia oficială s-a transmis la granițe

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Horaţiu Moldovan, a declarat duminică seară la Antena 3 că persoanele care vin din localităţile din Italia aflate în carantină vor intra automat în carantină în spaţii special amenajate, timp de două săptămâni, în România. Localităţile respective sunt: Maleo, Terranova dei Passerini, Codogno, San Fiorano, Somaglia, Fombio, Casalpusterlengo, Castiglione d’Adda, Betonico şi Castelgerundo. “Această listă a fost agreată de conducerea Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului de Interne şi va fi difuzată la punctele de frontieră”, a spus Moldovan. El a spus că cei care vin din Lombardia şi Veneto vor fi izolaţi la domiciliu.

Bărbatul s-a prezentat singur la medic, după ce a început să tuşească.
”Este un bărbat care lucrează pe tir, care ieri s-a întors din Italia făcând diferite curse şi în zona Lombardia. S-a prezentat la Spitalul Judeţean din proprie iniţiativă, pentru această tuse uşoară, unde i s-a efectuat o radiografie pulmonară care este cu un interstiţiu uşor accentuat, el probabil fiind şi fumator cronic, nu ştiu, şi a fost imediat trimis în clinica noastră pentru investigaţii. Este izolat în cealaltă clădire pentru că am stabilit în felul următor. Pacienţii care vin cu suspiciuni vor fi izolaţi acolo. Dacă sunt pozitivi, vor trece în această clădire, dacă nu, vor fi trimişi la domiciliu”, a mai spus Musta.

Leave A Comment