facebook
Actualitate Monden Social

MARFĂ pentru DNA! ATACUL care dezvăluie FURTURILE „ciumei roșii”! România îngenuncheată de PSD: „întrece orice măsură, contrazicând lucruri care sunt de notorietate”

Atacul care ar putea arunca în aer întreaga scenă politică. În centrul scandalului sun acuzații la adresa PSD și manavrele făcute.  Au fost dezvăluite cele mai mari jafuri comise de camarila condusă de unul din cei mai puternici oameni politici ai României. 

loading...

OFERTĂ! Iată cu cât vinde ANAF peste 1 KG de bijuterii! Totul e din…

Traian Băsescu face un apel față de modul în care a fost îngenuncheată economia României în timpul lui Adrian Năstase. Mai mult, Băsescu trage un semnal de alarmă în privința măsurilor legale care ar trebui impuse.

Iată mesajul care arată jaful produs în România

„Adrian Năstase întrece orice măsură, contrazicând lucruri care sunt de notorietate (…) Nu sunt jurist şi nu mă pricep, dar întreb : oare astfel de crime se prescriu ? Probabil că da, dar îţi rămân în CV!”, a tunat fostul președinte Traian Băsescu.

Planul PSD la FINAL! Postul Realitatea TV pus pe BUTUCI: „Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea legislaţiei insolvenţei a fost adoptată în …

Adrian Năstase, stai omule liniştit în Zambaccianul tău
Adrian Năstase întrece orice măsură, contrazicând lucruri care sunt de notorietate. După zicerile lui Năstase, Băsescu a privatizat PETROM,ARO, Combinatul Siderurgic Galaţi, Bănci, Alro Slatina, COS Târgovişte etc., sau poate tot Băsescu a făcut contractul cu Bechtel.
Adrian Năstase se face a nu înţelege că problema nu este privatizarea. Procesul de privatizare trebuia să se petreacă pentru că prin Constituţie ne-am declarat a fi o societate capitalistă, pentru a creşte competitivitatea economiei româneşti şi pentru a scăpa de căpuşele FSN-iste care sugeau toate veniturile companiilor, inclusiv ale băncilor.
Recunosc, mi-ar fi plăcut să fiu eu cel care a privatizat economia României pentru a o scoate de sub controlul guvernelor şi al firmelor care căpuşau inclusiv băncile, împingând economia spre faliment. Dar soarta a făcut ca în Aprilie 2000 să intru în campanie şi în Iunie să devin Primar General (ce ghinion şi pe capul lui Năstase).
Din păcate, firmele au fost doar evaluate în timpul guvernului CDR din care şi eu am făcut parte şi am coordonat programul de evaluare . Drama a fost că privatizarea s-a făcut în timpul guvernului PSD condus de Adrian Năstase, ceea ce a generat cel mai mare jaf post – decembrist .
A uitat Adrian Năstase că stătea la masă cu preşedintele OMW şi „negocia” privatizarea (furtul) PETROM cu tot cu resursele de ţiţei şi gaze, a uitat Adrian Năstase cum anunţa privatizarea ARO Câmpulung către un „mare” investitor american care a vândut uzina la fier vechi, a uitat Adrian Năstase privatizarea Combinatului Siderurgic Galaţi cu intermedierea lui Tony Blair, a uitat Adrian Năstase cum a cedat ruşilor în mod fraudulos pachetul majoritar la ALRO Slatina, a uitat Adrian Năstase cum a dat ruşilor pe nimic Combinatul de Oţeluri Speciale din Târgovişte sau în ce condiţii a privatizat băncile româneşti care fuseseră deja devalizate de clientela FSN în perioada 1990-1996.
Marea şi reala problemă, pe care Adrian Năstase se face că nu o înţelege este, CUM S-A FĂCUT PRIVATIZAREA şi ÎN FOLOSUL CUI ? Iar aici, responsabilitatea lui Adrian Năstase este majoră de la privatizarea PETROM şi până la contractul de autostrăzi cu Bechtel. Nu sunt jurist şi nu mă pricep, dar întreb : oare astfel de crime se prescriu ? Probabil că da, dar îţi rămân în CV.

2 Comments

  1. Pingback: Prima DEMISIE de ONOARE după legile lui Tudorel. Viorica Dăncilă a semnat DECIZIA de retrage din Guvern - pm24.ro

  2. Pingback: HOȚI de buzunare prinși POLIȚIE, la Iași. Au furat în văzul lumii, la vârsta de doar 12 ani - pm24.ro

Leave A Comment