facebook
Actualitate

După S. HALEP încă un SPORTIV atacă dur OPOZIȚIA și protestatarii: „M**E PNL , USR , UDMR, tuturor partidelor care distrug România”

Încă un renumit sportiv datorită rezultatelor obținute se delimitează de modul de a protesta împotriva PSD-ALDE.  Și Simona Halep s-a arătat nemulțumită și i-a certat pe cei care scandau mesaje obsecene și vulgare în timp ce erau prezenți la cel mai recent turneu al sportivei.

loading...

VIDEO! Protestatar cu mâinile ridicate RUPT în bătaie de Jandarmerie! Aruncat la…

Daniel Ghiță, unul din cei mai renunmiți luptători K1 a ieșit cu un atac dur la adresa celorlalte partide și a protestatarilor. „M**E PNL , USR , UDMR, tuturor partidelor care distrug România (…) In toate țările din lume intervin jandarmii, mult mai agresiv,dacă exista acte de violenta. In niciun Stat nu ti se permit acte de huliganism!
Am văzut in Franța, Olanda și Germania, ca nu stau un minut la discuție!
Incetati sa considerați actele de violenta și huliganismul ceva normal, doar ca sa folosiți pentru campania electorală 2019.”

La IAȘI s-a ajuns prea DEPARTE! Cabinetul unui SENATOR PSD a fost VANDALIZAT

„Rusine celor care au “ protestat “ in așa mod. Lovitura de Stat prost regizata de niște oameni care nu vor sa lase din mâna puterea. Nu suntem in ‘89, nu repetam istoria.
Mergeți la vot și votați!
In toate țările din lume intervin jandarmii, mult mai agresiv,dacă exista acte de violenta. In niciun Stat nu ti se permit acte de huliganism!
Am văzut in Franța, Olanda și Germania, ca nu stau un minut la discuție!
Incetati sa considerați actele de violenta și huliganismul ceva normal, doar ca sa folosiți pentru campania electorală 2019.

Îmi este rusine de toata clasa politica din România! In special de Klaus Iohannis, care instiga și dezbina poporul român! Cel mai dezgustător președinte al României din toată istoria.

Jandarmii nu au greșit, din contra, trebuia sa aibă o atitudine mai ferma, mai convingătoare. Trebuie sa învățam ca nu mai dam cu parul in 2018, nu ardem oameni la Colectiv, doar ca “sa schimbam guverne”.

Dacă aveați așa atitudine și împotriva defrișărilor credeam in acest gen de “proteste “. Am înțeles ca multe sunt organizate cu scopul de a destabiliza România.

Iubesc România și neamul Românesc!

M**E PNL , USR , UDMR, tuturor partidelor care distrug România!”, scrie Daniel Ghita pe pagina personală de Facebook.

PROCURORII au făcut ANUNȚUL! Jandarmii urmăriți PENAL: „pentru…

sursa FOTO: Facebook

2 Comments

  1. Pingback: Adevărata reacție a Comisiei Europene față de violențele din 10 august: „Nu putem oferi comentarii despre situaţia internă din România” - pm24.ro

  2. Pingback: PSD iese la ATAC! A făcut anunțul care schimbă TOTUL: „susțin să facem un nou miting uriaș” - pm24.ro

Leave A Comment