facebook
Actualitate Local

Politica de BAHLUI! Ministrul Alexe “scuipa“ pe FIREA pentru poluare, dar nu zice nimic de Chirica

Ca la nebuni in politica ieseana. Liberalul Costel ALexe sare la gatul primarului Gabriela Firea din cauza poluarii din capitala dar nu spune nimicdespre poluarea din capitala Moldovei, desi au fost zeci de scandaluri.

loading...

Un ieşean a sunat la 112, dar l-a costat scump!

Mai mult, au fost atrase de nenumarate ori semnal de alarma din cauza poluarii din Iasi, dar politicianul de Bahlui, Alexe, vede poluarea din Bucuresti, din fotoliul de Ministru al Mediului.

“Am și eu câteva recomandări, doamnă primar:

1. Mutați-vă dumneavoastră ÎN București! Dumneavoastră locuiți în județul Ilfov. Poate dacă ați locui efectiv în București v-ar păsa mai mult de traficul infernal și de poluare.

2. Rețineți asta, stimată doamnă: Bucureștenii pur și simplu “inhalează otravă”. Asta este poluarea: Otravă lentă. Aveați timp să faceți ceva pentru a combate poluarea din Capitală fiind primar “de doar trei ani și jumătate”. Nu doar că nu ați reușit, dar problemele s-au agravat în mandatul dumneavoastră.

3. Înțeleg faptul că aveți nevoie să vă certați cu cineva – cu premierul Orban, cu mine, cu opoziția din Consiliul General – ca să vă victimizați și să acoperiți faptul că Bucureștiul e sufocat și are mai multe probleme decât înainte de mandatul dumneavoastră”, a scris Costel Alexe pe pagina de Facebook, unde se mai razboieste, ca replica pentru Gabriela FIrea.

Consiliul Elevilor se revoltă! Ce îi nemulţumeşte

Culmea, Alexe nu a zis nimic despre poluarea din Iasi, unde scandalurile se tin lant, iar primar este Mihai Chirica, ales pe listele PSD.

 

1 Comments

  1. Pingback: Incredibil! Sute de masini furatePolitia - pm24.ro

Leave A Comment