facebook
Actualitate Local Monden Social

Buletin FALS descoperit în buzunarul unui cetățean din Republica Moldova! Explicația nu l-a scăpat de dosar penal

Un cetățean din Republica Modova, cu dublă cetățenie (română și moldovenească) a fost prins cu buletin fals în buzunar. Explicația dată de acesta nu l-a scăpat de dosar penal.

loading...

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit, în portofelul unui bărbat, o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, ce s-a dovedit a fi falsă.

Important pentru TOȚI PENSIONARII privind BANII: „s-a schimbat…

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un microbuz, Valeriu R., cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârsta de 45 de ani.

În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, în urma căruia a fost descoperită, în portofelul bărbatului, o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române.

„Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au stabilit că documentul în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a primit cartea de identitate de la o persoană de sex masculin, ale cărui date de identitate nu le cunoaşte şi trebuia să o predea unei persoane în Franţa.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, a precizat Biroul de presă al Poliției de Frontieră.

Iată localitățile și SUMA pe care o primesc din cauza calamităților. Moldova are cele mai mari…

2 Comments

  1. Pingback: Iata Colegiul din Iași la care s-au înghesuit cei mai mulți DECARI! Jumătate din clasă va fi de 10 - pm24.ro

  2. Pingback: F. Iordache a făcut anunțul! Soarta legilor Justiției va fi decisă: „opinia finală din luna octombrie să cuprindă cât mai puţine remarci vizavi de legile justiţiei” - pm24.ro

Leave A Comment