facebook
Actualitate Local

Oamenii stau la coadă! Politicieni PSD au mers la piață să împartă măști și mănuși „din fonduri proprii”

Politicieni ai Partidului Social Democrat s-au pozat împărțind măști în piața centrala a orașului. Din poze se poate observa cum oamenii stau și asteaptă la coadă să primească materiale de protecție. Așa cum se vede chiar din pozele postate pe Facebook de liderii PSD, oamenii așteaptă la rând să primească materiale de protecție.

loading...

Era TIMPUL! Veste bună pentru siguranța pădurilor. Pe CRIZĂ Garda Forestieră și ARMATA scoasă în controale la păduri, depozite, drumuri forestiere

Alături de aleși ai PSDului, consilieri județeni și veiceărimar, în piață, pentru a împărți măști, a fost și un directorul Urban Serv Botoșani.

Din informațiile publicate și pe paginile de socializare ale partidului, reiese că materialele de protecție au fost luate din fonduri proprii.

Acțiunea a avut loc în Piața Mare din Botoșani, în data de 4 aprilie, la care au participat: viceprimarul Cosmin Andrei împreună cu directorul Urban Serv, Bogdan Buhaianu și consilierul județean Cătălin Olaru.
“Incerc prin tot ceea ce fac sa ajut comunitatea să treacă mai ușor de acest greu obstacol. Este foarte important ca fiecare dintre noi , să facem tot ceea ce este posibil pentru a ușura situația” , a susținut viceprimarul Cosmin Andrei.
DIn informațiile liderilor PSD ar fi urmat să meargă pentru împărțirea materialelor și în alt loc, Piața Mică din Botoșani.

Dispută POLITICĂ pe salariile profesorilor! Politician de Botoșani: „intenționați sa tăiați din nou salariile profesorilor”

Ai un pont, care poate fi știre?

Așteptăm informațiile dumneavoastră la adresa pm24.office@gmail.com sau trimite-ne știrea dumneavoastră și o publicăm. Asigurăm confidențialitatea informațiilor transmise. Pute-ți trimite informații, poze, video sau documente care pot constitui începutul unei anchete sau chiar o știre.

Noi ținem cu adevărul!

 

Leave A Comment