facebook
Actualitate Local Social

Prima DEMISIE de ONOARE după legile lui Tudorel. Viorica Dăncilă a semnat DECIZIA de retrage din Guvern

Prima demisie de onoare a apărut la nivel oficial după legile lui Tudorel Toader, ministrul Justiției. Premierul Viorica DĂncilă a semnat decizia de eliberare din funcție la cerere, a unui secretar de stat de la Ministrul Justiției. 

loading...

MARFĂ pentru DNA! ATACUL care dezvăluie FURTURILE „ciumei roșii”! România îngenuncheată de PSD: „întrece orice …

Marieta Safta a fost eliberată, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei printr-o decizie a premierului.

În spatele demisiei Marietei Safta stă chiar ordonanța de urgență propusă de Tudorel Toader pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei. Marieta Safta a fost nevoită să-și dea demisia deoarece ar fi fost în afara legii, deoarece era detaşată la minister de la Curtea Constituţională.

OFERTĂ! Iată cu cât vinde ANAF peste 1 KG de bijuterii! Totul e din…

„Suntem în momentul în care se încheie o perioadă de dezbateri pe cele trei legi ale Justiţiei. A fost publicată şi cea de-a treia lege a Justiţiei, care urmează să intre în vigoare mâine. Pentru corelarea unora dintre prevederile celor trei legi, pentru preluarea unora dintre recomandările Comisiei de la Veneţia, pentru preluarea unora dintre solicitările scrise, explicite, ale Consiliului Superior al Magistraturii, pentru alte necesare corelări, Guvernul a adoptat prezenta ordonanţă de urgenţă”, preciza ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la finalul şedinţei de guvern din 15 octombrie.

3 Comments

  1. Pingback: HOȚI de buzunare prinși POLIȚIE, la Iași. Au furat în văzul lumii, la vârsta de doar 12 ani - pm24.ro

  2. Pingback: Lovitură ZDROBITOARE pentru OPOZIȚIE: „pseudo-specialiști sau aşa ziși politicieni” - pm24.ro

  3. Pingback: Cel mai iubit ieșean într-o situație nemaivăzută! U uluit presa internațională - pm24.ro

Leave A Comment