facebook
Actualitate Local

OAMENI ADEVĂRAȚI! Faptă RARĂ chiar în Iași! La mijloc sunt bani și cardur! Polițiștii s-au implicat

Faptă rară într-un loc neașteptat din Iași. Gestul arată lucruri neașteptate, dat fiind că la mijloc sunt bani și carduri. Fapta a fost posibilă și datorită implicării polițiștilor ieșeni.

loading...

Scandal cât casa în opoziție! Lideri GREI au devenit „penali”: „o gravitate extraordinară, întrucât…

Într-o piață din minicipiul Iași, un ieșean a avut șansa de a-și recupera portofelul cu documente, bani și carduri.

„La data de 17.09.2018, în jurul orelor 17.00, politistii locali din cadrul Serviciului 6 Poliție Locală, care executau serviciul de ordine publică în zona Pieței Sudului, au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a găsit un portofel. Lucrătorii instituției noastre au procedat la verificarea bunului pierdut, ocazie cu care au constatat că în interior se aflau mai multe documente, carduri bancare, precum și suma de 251 lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au contactat persoana pagubită, căreia i-au fost înmânate bunurile pierdute”, au nunțat Polițiștii Locali.

Moment istoric! Lovitură de la Bruxelles împotriva PSD: „Frica de închisoare, a unor corupți de a nu …

2 Comments

  1. Pingback: E OFICIAL! PSD dă lovitura de GRAȚIE! Realitatea TV la un pas de DEZASTRU! Rareș Bogdan intră la rupere - pm24.ro

  2. Pingback: DRAGNEA e pe VAL! Victorie URIAȘĂ în fața contestatarilor: „ 380.000 de membri și simpatizanți, își exprimă aprecierea față de conducerea Partidului Social Democrat” - pm24.ro

Leave A Comment