facebook
Actualitate Local Social

Ea e Lenuța din Vaslui! Povestea femeii care a plecat la Spital și a dispărut! Ce trebuie făcut dacă o vedeți

O femeie din Vaslui a plecat la Spitalul din Bârlad și nu se mai știe nimic despre ea. Lenuța Bucătaru în vârstă de 36 ani a dipărut în data de 4 februarie 2020. Potrivit informațiilor transmise de autorități aceasta este din Perieni, Vaslui și era internată la Spitalul din Bârlad. 

loading...

Primăria din DOROHOI caută paznic„fără condiții de vechime” dar cu „vechime în specialitatea studiilor” și „studii generale”

„În ziua de 04 februarie a.c., BUCĂTARU LENUȚA, în vârstă de 36 de ani, din satul/comuna Perieni, județul Vaslui, a plecat voluntar din Spitalul Municipal Bârlad unde era internată și nu s-a mai întors până în prezent.

La data dispariției, femeia purta o geacă albă cu glugă (pe brațe, geaca prezenta o dungă verticală de culoare neagră) și pantaloni de culoare maro și albastru deschis. Era încălțată cu o pereche de pantofi sport de tip „teniși” de culoare gri, iar pe cap purta o căciulă de culoare roșu închis cu puncte negre.

Mutare de ULTIMĂ ORĂ de la liderii social-democrați: „PSD nu o să se prostitueze pentru anticipate”

Semnalmente : Înălțime de aproximativ 1.65 metri, constituție atletică, greutate de aproximativ 60 kg., păr negru, ochi căprui.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112!”, au anunțat autoritățile.

Leave A Comment