facebook
Actualitate Local Social

Medic infectat din Suceava cu ipoteză ȘOC! Flutur „are COVID19” ca să scape de belele:„adevărul se vede la analize”

Un medic din Suceava vine cu o ipoteză șoc despre baronul Moldovei, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava. Unul din cei mai aprigi doctori, Anatol Burlacioc, continuă seria dezvăluirilor despre mafia din Suceava. Medicul a luptat cu mafia din Suceava, respectiv cu mafia din Spitalele din Suceava, înainte de a fi declanșat scandalul infectării cu COVID19. 

loading...

Așa arată o masă în spital pe timp de criză:”Unde sunt banii. Urlu de indignare cum sunt tratat”

Potrivit medicului Anatol Burlacioc, Flutur stă în spital pentru a nu da socoteală pentru situația dezastruoasă din Suceava, numită Lombardia României. „Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”, susține medicul din Suceava.

Mai mult, pentru a verifica cele spuse de medic, chiar acesta a cerut să i se facă analize lui Flutur, deoarece s-ar putea observa dacă are sau a avut virusul.

„Mdaaa. Flutur e în spital invocând că are COVID-19. Dacă cineva vrea să afle adevărul, îi poate face analize din nou, că markerii virusului rămân chiar dacă te-ai vindecat. Asta e treaba altor instituții, dacă vor să și-o facă. Noi suntem peste 200 de cadre medicale infectate. Și eu, și prietena mea avem COVID. Pe copii nu am reușit să-i testăm că nu avem unde. Acesta e sistemul din Suceava. Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”, a declarat medicul Anatol Burlacioc pentru libertatea.ro 

Oamenii stau la coadă! Politicieni PSD au mers la piață să împartă măști și mănuși „din fonduri proprii”

Ai un pont, care poate fi știre?

Așteptăm informațiile dumneavoastră la adresa pm24.office@gmail.com sau trimite-ne știrea dumneavoastră și o publicăm. Asigurăm confidențialitatea informațiilor transmise. Pute-ți trimite informații, poze, video sau documente care pot constitui începutul unei anchete sau chiar o știre.

Noi ținem cu adevărul!

 

Leave A Comment