facebook
De pe fix

Cercetătorii budiști au descoperit FORMULA! Poți scăpa de orice invitație la nuntă, botez etc.: „ajungi să bei pe datorie”

Cercetătorii români din Vaslui au descoperit metoda prin care dai țeapă unei invitații la o nuntă, botez, zi aniversară etc. 

loading...

Cătălin Măruță vrea să devină negru ca să scape de complexul mărimii penisului

Cercetătorii recunoscuți de întreaga comunitate din Buda, Județul Vaslui au găsit formula prin care pot trage țeapă la un eveniment la care sunt invitați, fie că este nuntă, botez sau alt tip de eveniment unde nu poți să bei pe gratis.

Cercetătorii machitori au descoperit că formula „lasă că mă voi revanșa” prinde bine la evitarea unui eveniment, deoarece nimeni nu are curaj să înfrunte nesimțirea unei asemenea „formule” descoperite de cercetătorii budiști, din localitatea Buda, Județul Vaslui.

Pe lângă formula „Mă voi revanșa” cercetătorii budiști din Buda, insistă să se folosească și alte formule. În funcție de cel care te invită trebuie folosite formulele: „Îmi ești drag”, „am să pregătesc un cadou frumos”, „Nu uit de tine, dar să nu te superi acum”, „Aș veni dar, promit că mă revanșez”, „Am să mă recompensez”.

Descoperirea cercetătorilor din Buda vine tocmai în urma unui obicei întâlnit la orice nivel. E vorba de obiceiul „dă-mi o țigară și ți-o dau când am eu și când n-ai tu”.

„Una e când mergi la un praznic și știi sigur că poți bea pe gratis și alta este un eveniment ca o nuntă, botez sau orice alt eveniment unde trebuie să dai bani pe care-i poți bea sau ajungi să bei pe datorie pentru că ai fot la un astfel de eveniment.

Dragnea sare în apărarea Vioricăi Dăncilă: „Nu e cea mai proastă din PSD”

Articol pamflet, rubrica #depefix

Leave A Comment