facebook
Actualitate International Monden

Globurile de Aur 2020: Marii câştigători ai Galei

Gala Globurilor de Aur 2020 a avut loc duminică seara, la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Evenimentul a fost difuzat în direct pe postul de televiziune american NBC şi l-a avut ca prezentator pe Ricky Gervais.

loading...

“Chernobyl” a primit Globul de Aur pentru cea mai bună miniserie/lungmetraj TV.

“Succession”, marca HBO, s-a impus la categoria cel mai bun serial dramatic.

Cel mai iubit ieșean într-o situație nemaivăzută! U uluit presa internațională

Pelicula nostalgică “ Once Upon a Time…In Hollywood”, regizată de Quentin Tarantino, a câştigat premiul pentru cel mai bun film/musical, fiind considerată o scrisoare de dragoste la adresa industriei Hollywood-ului. Regizorul Quentin Tarantino a câştigat Globul de Aur pentru Scenariu, graţie acestei pelicule.

Lungmetrajul “1917”, dedicat Primului Război Mondial, a fost desemnat cel mai bun film dramatic, iar regizorul său, Sam Mednes, a fost numit cel mai bun regizor. Mednes s-a declarat surprins că i-a învins pe marii favoriţi: Martin Scorsese şi Quentin Tarantino.

Lovitură! GEST neașteptat din tabăra #rezist! SCANDAL imens pornit de la referendum

Elton John a obtinut Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original, datorită single-ului “I’m Gonna Love Again”.  Joaquin Phoenix, protagonistul filmului “Joker” a câştigat premiul pentru interpretare în filme dramatice, pe când Jennifer Lopez a fost învinsă de Laura Den, câştigătoarea Globului de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, graţie evoluţiei sale în “Marriage Story”.

Ellen DeGeneres, actriţă, prezentatoare şi realizatoare TV, a primit trofeul onorific Carol Burnett, aflat la cea de-a doua ediţie.

Globurile de Aur au fost decernate pentru prima dată în 1944. În cadrul acestui eveniment sunt recompensate cele mai bune interpretări din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

 

Leave A Comment