facebook
Actualitate Mozaic Social

Dezvăluire de la GUVERN! Situația REVOLTĂTOARE pentru profesori și elevi: „aroganta și tupeista”, „mizeria numită Editura Didactică”

Situație revoltătoare la Ministerul Educației condus de Valentin Popa. Profesorii, elevii și părinții au răspunsul la una dintre cele mai revoltătoare probleme ale educației.

loading...

GAFĂ de proporții a CREIERULui #REZIST care înfurie milioane de bugetari: „mă doare-n c….

Problema greșelilor din manualele elevilor a fost dezvăluită chiar în Comisia pentru Invatamint a Camerei Deputatilor, cu ocazia „anchetei” privind răspunderea pentru greșelile din manuale.

Erorile incredibile din manualele de pe care ar fi trebuit să fie învățați elevii au fost făcute din cauza unui fapt revoltător și anume acela că Editura Didactica si Pedagogica nu a avut nici un CORECTOR!!!!

Liviu DRAGNEA e DECIS despre „profunzimea spirituală” din „familia tradițională”: „voi…

„Cinci redactori, patru tehnoredactori, NICIUN corector! Asta e “schema de personal” a mizeriei numita Editura Didactica si Pedagogica. Iar aroganta si tupeista care conduce editura si care a venit azi la audieri in Comisia pentru Invatamint a Camerei Deputatilor indrazneste sa ne spuna ca a facut o treaba extraordinara cu tiparirea manualelor”, a transmis palamentarul Robert Turcescu cu ocazia audierilor din  Comisia pentru Invatamint a Camerei Deputatilor.

Mai mult directoarea se scuză spunând că atunci când a preluat editura „existau mai mulți contabili decât redactori. Avem patru tehnoredactori și colaboratori pentru majoritatea disciplinelor.(….) activitatea Editurii a fost amenințată pentru o perioadă și nu se puteau face angajări. (…) avem și cinci redactori angajați, restul colaboratori”, a declarat Maria Nistor directoarea Editurii DIdactice și Pedagogice.

ȘMECHERIA lui Dragnea pentru Tăriceanu. Viitorul președinte ținut în ȘAH: „liderul PSD preocupat de …

Leave A Comment