facebook
Actualitate International Social

IOHANNIS scrie ISTORIE! Momente FABULOASE din inițiativa Președintelui! Totul de la semnătura președintelui: „rezultate remarcabile”

Președintele României, Jlaus Iohannis s-a făcut remarcat în ultimele zile cu mai multe momente prin care a scris istorie pentru ROmânia. Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete de decorare a unor personalități emblematice pentru cultura română sau a conferit distincții deosebite pentru rezultat remarcabile.

loading...

DRAGNEA e pe VAL! Victorie URIAȘĂ în fața contestatarilor: „ 380.000 de membri și simpatizanți, își…

Astfel, în anul centanatului Klaus Iohannis a decorat unele din cele mai notabile rezultate pentru românia după cum urmează: 

19 Septembrie 2018

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 19 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Centrului 89 strategic de comunicații și informatică.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția importantă și rezultatele remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Comandor, cu însemn de pace, Drapelului de Luptă al Centrului 89 strategic de comunicații și informatică.

19 Septembrie 2018

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 19 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Regimentului 528 ISR „Vlad Țepeș” din Divizia 2 Infanterie „Getica”.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția importantă și rezultatele remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate, atât în țară, cât și în teatrele de operații, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, Drapelului de Luptă al Regimentului 528 ISR „Vlad Țepeș” din Divizia 2 Infanterie „Getica”.

E CLAR! Înfrângere MAXIMĂ pentru PSD! Căruța s-a RUPT și în Moldova! Lider de filială a trecut la…

18 Septembrie 2018

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 18 septembrie a.c., decretul de decorare a domnului Ernst Leonhardt, Președintele Fundației elvețiene pentru orgile din România.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția importantă la restaurarea orgilor din România, pentru dezvoltarea învățământului vocațional şi profesional în acest domeniu, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural”în grad de Ofițer, categoria E „Patrimoniul cultural național”, domnului Ernst Leonhardt, Președintele Fundației elvețiene pentru orgile din România.

18 Septembrie 2018

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 18 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Centrului 85 comunicații aero și informatică „General Doroftei Ghermănescu”.

Astfel, cu prilejul aniversării a 80 de ani de la înființare, în semn de apreciere pentru serviciile militare importante aduse României de personalul unității, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Ofițer cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de Luptă al Centrului 85 comunicații aero și informatică „General Doroftei Ghermănescu”.

1 Comments

  1. Pingback: Lazăr a provocat CUTREMUR! Mișcare DIRECTĂ a Jandarmeriei în dosarul protestelor: „organele de cercetare au acces la documente” - pm24.ro

Leave A Comment