facebook
Actualitate Local Mozaic Social

A venit Jandarmeria! Scandal în Bucovina între măicuțe și bicicliști: „Maicile stau de pază din cauza ilegalității”

Scandal cât casa la una din cele mai vizitate mănăstiri din zona Bucovinei. S-au lansat acuzații dure, de natură penală. Scandalul are pe de o parte măicuțele de la Mănăstirea Dragomirna, iar pe de altă parte mai mulți cicliști și turiști.

loading...

Beat MANGĂ la volan unui Golf a căzut testul polițiștilor de Frontieră: „s-a ales cu dosar penal pentru…

Construcția unui gard pe un teren câștigat în urma unui proces cu un localnic este mărul discordiei între măicuțele de la Mănăstirea Dragomirna și turiști, cicliști și alți localnici.

Gardul construit a dus la dispute aprige între măicuțe și bicicliști, întrucât acestra din urmă, prin gardul construt le este îngrădit accesul la zona de agrement din apropiere.

Mai mult, pentru a fi sigure că gardul rezistă, măicuțele stau pe baricadă și păzesc zi și noapte gardul pentru a nu fi dezafectat de tabăra adversă.

„Măicuțele păzesc zi și noap­te gardul pe care l-au montat, blocând intrarea în zona de agrement. Au fost blocați și străini în interiorul zonei de agrement”, scrie ciclistul Victor Toma pe pagina lui de Facebook.

Important pentru TOȚI PENSIONARII privind BANII: „s-a schimbat…

Acuzații grave la adresa măicuțelor! A intervenit Jandarmeria

Un alt internaut și biciclist a lansat acuze grave la adresa măicuțelor. Mai mult, Jandarmeria a înlăturat însemnele privind „proprietate privată”.

„Nu există nicio încuviințare a executării silite, nu există o punere în posesie făcută de executor în baza unui plan cadastral bine stabilit de instanță. Maicile stau de pază la gardul proaspăt ridicat tocmai datorită ilegalității acestuia (n.r. din cauza). Jandarmeria chemată pentru a menține li­niștea le-a dat jos de pe gard pan­cartele cu proprie­tatea privată a mă­năs­tirii. Au fost che­mați pentru intimidarea dom­­nului Bu­rac (patronul afacerii din zonă n.r.), ­pro­­babil pentru menținerea liniștii. Sunt peste 10 maici și 3 – 4 mașini ce păzesc gardurile fără să știe nimic din ce se întâmplă”, a subliniat și  Andrei Ciuchi.

Redactorii pm24.ro au încercat să ia legătura cu reprezentanții Mănăstirii dar nu au reușit. Așteptăm reacția acestora pe adresa redacției.

sursa foto: Facebook

Leave A Comment