facebook
Actualitate International Mozaic

Lovitură ZDROBITOARE pentru OPOZIȚIE: „pseudo-specialiști sau aşa ziși politicieni”

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice a dat o replică zdrobitoare adversarilor politici.

loading...

Replica lui Teodorovici a plecat de la atacurile „bombastice” le opoziției, mai exact este o replică la parlamentarul USR, Câțu, care se recomandă ca economist.

HOȚI de buzunare prinși POLIȚIE, la Iași. Au furat în văzul lumii, la vârsta de doar 12 ani

„Lupta politică nu mai are nicio legătură cu realitatea sau cu profesionalismul celor care au impresia că înțeleg peste noapte ițele finanțelor sau ale economiei.

Este deopotrivă amuzant şi aberant să vezi cum măsuri luate la un moment dat de Guvernul României, într-adevăr, cu acordul Comisiei Europene (dar nu cu un singur Comisar al politicii regionale!) şi nu doar de România, măsuri care au condus la cel mai mare progres în utilizarea fondurilor europene începând cu anul 2013, sunt astăzi prezentate de politicieni mai degrabă ignoranți, ca să nu spun rău intenționați, drept minciuni sau bombe.

Fie că mă refer la continuarea finanțării proiectelor care nu au fost finalizate într-un singur ciclu financiar, fie la decontarea din fonduri europene a unor proiecte importante finanțate din fonduri naționale sau atrase de la diverse instituții financiare (inclusiv BEI şi BERD), aşa numitele proiecte retrospective, acestea au fost măsuri luate în deplină conformitate cu regulamentele europene – sigur, chiar dacă unii abia acum au aflat, după mai mult de 4 ani, sunt oricând dispus să ofer explicații!â

Prima DEMISIE de ONOARE după legile lui Tudorel. Viorica Dăncilă a semnat DECIZIA de retrage…

Observ că pseudo-specialiști sau aşa ziși politicieni, pentru că despre economiști adevărați nu poate fi vorba în acest context….fac aprecieri bombastice cu privire la reducerea finanțării proiectelor de investiții prin achitarea datoriei externe a țării din fonduri europene.

Repet: sunt oricând dispus să ofer explicații suplimentare acelora care dovedesc, ori de câte ori fac afirmații publice, că nu au capacitatea de a înțelege nici mecanismele legate de finanțarea europeană, nici de rambursarea împrumuturilor externe”, scrie Teodorovici pe Facebook.

Ce a scris Cîțu pe Facebook.

“Ii cer public lui Eugen Teodorovici sa raspunda la urmatoarele intrebari:

– este adevarat ca ati achitat cele doua credite de la BEI si BERD cu bani din fonduri europene?

– prin aceasta actiune ati diminuat fondurile destinate investitiilor in Romania?

– ati informat Parlamentul Romaniei despre aceasta “operatiune” financiara secreta?”, scrie Cîţu pe Facebook.

2 Comments

  1. Pingback: SECRETELE din VALIZĂ care-l pot îngropa pe DRAGNEA: „Firma Tel Drum a ajuns pe mâna Jurnaliștilor” - pm24.ro

Leave A Comment