facebook
Actualitate International

Mesajul momentului de la Bruxelles pentru PSD ! Au dat-o la pace

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a transmis marți, în debutul preluării de către România a președinției Consiliului UE, că este gata să sprijine autoritățile române cu tot ce poate pentru un mandat de succes.

loading...

sursa: stiripesurse.ro

„Pentru prima oară de la aderarea la Uniunea Europeană, România deține de astăzi Președinția Consiliului Uniunii Europene. Țara noastră face parte din trio-ul de Președinții rotative ale Consiliului UE, alături de Finlanda și Croația. Acest mandat de șase luni are loc într-un moment plin de provocări, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru ca România să folosească toate oportunitățile pentru a avansa în negocierea dosarelor prioritare, inclusiv în ceea ce privește politica de coeziune pentru perioada 2021-2027

În calitate de Comisar European pentru politică regională, mă bucur să constat că politica de coeziune reprezintă o prioritate pentru Președinția română, care de altfel se desfășoară sub moto-ul „Coeziunea, o valoare comună europeană“. Acest lucru demonstrează impactul clar pe care această politică a solidarității l-a avut în ultimii ani în România, contribuind esențial la îmbunătățirea vieții românilor.

Ca și până acum, atât eu personal, cât și Comisia Europeană, suntem gata să sprijinim cu tot ce putem autoritățile române pentru a avea o Președinție de succes, care să contribuie la consolidarea proiectului european și la creionarea unui viitor mai bun al Uniunii Europene. Mult succes!”, a scris Corina Crețu pe Facebook.

1 Comments

  1. Pingback: Șah-MAT la „regină”! Replică DECISIVĂ la Iohannis:„e dreptul președintelui să ceară reexaminarea” - pm24.ro

Leave A Comment