facebook
Actualitate Local Social

Omul lui Tăriceanu, de la Iași, consilier la Petre Daea are 5 terenuri, 3 mașini, vilă, apartament etc.

Unul dintre consilierii ministrului Agriculturii, Petre Daea are terenuri de abia îi încap în declarația de avere și trei mașini etc. Mihai Amarandei, omul lui Tăriceanu de la Iași, a ajuns „consilier personal la Cabinetul Ministrului, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale”, după cum notează chiar el în declarația de avere completată cu dificultate dacă luăm în considerare chiar primele cuvinte scrise de acesta.

loading...

Terenurile abia îi încap în declarația de avere, trei mașini, apartament în oraș și vilă la țară. Vezi mai jos declarația de avere.

Mihai Amarandei, personaj aproape necunoscut în Moldova, a ajuns cu sprijin politic, „Cons. pers. la Cabinetul Ministrului”, adică un fel de „Consilier personal al Ministrului”, ar fi vrut să semnaleze politicianul.

Amarandei are trecute în declarația de avere nu mai puțin de cinci terenuri. Două terenuri  în localitatea Golăiești, unde este domiciliat, unul arabil în suprafață de 2.378 de mp și altul de intravilan de 906 mp.

Cea mai mare suprafață o are în localitatea Aroneanu. Localitate aflată în continuă expansiune datorită proiectelor imobiliare. Amarandei are în Aroneanu 12.600 mp.

Consilierul lui Daea mai are 1022 mp în Popricani, o altă localitate cu avânt de puternic de expansiune și iz imobiliar.

Sfătuitorul lui Daea mai are o suprafață de 700 mp în localitatea Dumești, de asemnea aproape de Iași.

Trebuie subliniat că toate terenurile lui Amarandei, „cons. pers. la Cabinetul Ministrului”, după cum scrie în declarația de avere, au fost dobândite prin cumpărare. Doar terenul de 12.600 de mp, din Aroneanu este trecut în cotă egală cu Miron Gabriela.

Premiu de LUX FURAT de la un copil GENIAL la hotel, în Vatra Dornei! Se oferă RECOMPENSĂ

Apartament în oraș și vilă la țară

Ca majoritatea politicienilor, Amarandei se respectă când vine vorba de confort, acesta are vilă la țară, în localitatea Golaiești de 336 mp și apartment în orașul Iași de 55 mp.

La apartament apare și Gabriela Miron, dar la casa din Golăiești, din 2011, apare doar el ca proprietar.

 

Trei mașini: două sunt Mercedes

Mihai Amarandei, politicianul care se remarcă pe Facebook prin postările din mediul rural și implicarea în politica rurală are trei mașini în graraj. Două dintre ele sunt „Mercedez” (după cum pare scris de Amarandei), iar a treia este volkswagen. Toate cele trei Mașini sunt dobândite prin cumpărare.

Artista ANTONIA și-a ANULAT concertul dintr-un bar din Suceava! Organizatorii au anunțat …

N-are bani de dat, ci de primit

Mihai Amarandei nu are trecut în declarația de avere credite. În schimb are trecută o sumă importantă la rubrica „Venituri din cedare folosință bunuri” 6000 de euro. La „bani de primit” Amarandei a mai trecut și suma de 42.000 de lei, realizată din salarii.

Mai nou omul lui Tăriceanu ajuns la București se pozează cu femeile din conducerea ALDE, dintre care Liliana Mincă, trecută și pe la alte partide.

Sursa foto: Facebook

 

Leave A Comment