facebook
Actualitate Mozaic Social

Parlamentar din Botoșani promite „proiecte de construcţie pentru viitor” și „ finanțările pe proiecte, fără implicaţii politice”

Un parlamentar de Botoșani pune pune punctul pe „i” într-o  mesaj transmis cu ocazia primului Congres al Partidului la care a trecut recent. Mihaela Huncă, ajunsă deputat de pe liste PSD, trecând ulterior la partidul Pro ROmânia, condus de Victor Ponta a transmis un mesaj clar pentru întreg județul. 

loading...

HOȚI de buzunare prinși POLIȚIE, la Iași. Au furat în văzul lumii, la vârsta de doar…

Potrivit parlamentarului de Botoșani la Congres au fost trasate direcțiile pentru „realizarea unui master plan pentru dezvoltarea țării”. Astfel deputatul Mihaela Huncă vine în fața alegătorilor cu: „proiecte de construcţie pentru viitor”, „ finațările pe proiecte, fără implicaţii politice”. 

Ne dorim să dezvoltăm toate comunitățile locale și să eliminăm decalajele economice existente acum între diverse regiuni din țară. Vom promova un model de administrație care să plece de la nevoile cetățeanului și ale comunităților locale”

Prima DEMISIE de ONOARE după legile lui Tudorel. Viorica Dăncilă a semnat DECIZIA de retrage din Guvern

„Mihaela HUNCĂ deputat, membră a partidului PRO ROMÂNIA:
Obiectivul Pro România este realizarea unui master plan pentru dezvoltarea țării.

Aproape 900 de delegați, în cadrul primului Congres al partidului, l-au ales pe Victor Ponta în fruntea Pro România. Totodată au fost stabilite și principalele direcții de dezvoltare și de construcție ale formațiunii politice.
“Vrem să promovăm proiecte de construcţie pentru viitor. Economie, Educație, Justiție, Infrastructură și Administrație sunt domeniile strategice în care Pro România va realiza un master plan. Avem oamenii competenți și experiența necesară. Ne dorim să dezvoltăm toate comunitățile locale și să eliminăm decalajele economice existente acum între diverse regiuni din țară. Vom promova un model de administrație care să plece de la nevoile cetățeanului și ale comunităților locale. Vom încuraja finațările pe proiecte, fără implicaţii politice, pentru a nu mai asista la împărţirea banilor către localităţi în funcţie de bunul plac al vreunui politician care pedepseşte sau răsplăteşte o comunitate în funcţie de opţiunile politice ale primarilor sau locuitorilor ”, a declarat deputatul de Botoşani, membru Pro România Mihaela Huncă. În urma atelierelor de lucru și a dezbaterilor care au precedat congresul
s-au stabilit principalele direcții de abordat.
“În educație de exemplu, vom dezvolta un sistem educațional de calitate care să îmbunătățească simțitor procentul de absorbție al absolvenților în economie, corelând competențele dobîndite cu cerințele de pe piața muncii. Viziunea Pro România pentru economie se va concentra pe o creștere a predictibilității fiscale, astfel încât investitorii să fie atrași să deschidă noi afaceri în țara noastră”, precizează deputatul botoşănean.
La primul Congres al PRO România au participat şi 20 de delegati din Botoșani, judeţ cu peste 200 de membri şi peste 700 de simpatizanţi”; a transmis Mihaela Huncă, parlamentar de Botoșani, plecat de la PSD.

Leave A Comment