facebook
Actualitate Social

Marii ACTORI ies în STRADĂ împotriva „PENALILOR”! F. Călinescu, O. Pellea, M. Manole strâng semnături împotriva penalilor, în campania #fărăpenaliinfuncțiipublice

Cei mai cunoscți actori români ies în stradă în semn de protest, față de guvernarea PSD-ALDE, și măsurile luate de lideri icelor două partide, prin instituțiile pe care le conduc.

loading...

Situație revoltătoare la Suceava! Soția DIRECTOR, soțul SINGUR candidat pentru ȘEFIA Serviciului de…

Florin Călinescu, Oana Pellea, Marius Manole, Nicoleta Lefter, Maria Obretin și alți acori vor ieși în stradă în zona Universității, pentru a strânge semnături, împoriva campaniei „#fără penali în funcții publice”, inițiată de USR.

„În copilărie, îl auzeam mereu pe tata spunând că nu trebuie să fii deștept toată viața ca să îți fie bine. Trebuie să fii deștept doar 5 minute. Abia acum îmi explic, de fapt, ce voia să spună tata. Azi poate fi ziua aceea în care, de mână cu inteligența, o luăm ușor spre Universitate și ne oprim 1 minut din cele 5 pentru semnarea petiței #farapenaliinfunctiipublice. Ar putea fi o bună ocazie de a ne asigura nu doar binele din clipa de față, ci și pe cel viitor. La Fântână ne așteaptă, până pe 25 iulie, Marius Manole sau colegii lui între orele 17.00 și 20.00”, se arată în anunțul de pe pagina actorului Marius Manole.

Cristi Danileț îi dă ȘAH-MAT lui Tudorel TOADER: „să respecte …

Leave A Comment