facebook
Actualitate International Local

I-ai văzut? Patru ieșeni au comis fapte GRAVE și au fugit de închisoare. Toți patru sunt pe lista „most wanted”

Patru ieșeni sau peroane domiciliate în județul Iași au scăpat din închisoare prin fugă. Aceștia s-au sustras pedepsei cu închisoarea nemaiajungând pe mâna Poliției. Faptele acestora diferă, de la înșelăciune până la lovituri cauzatoare de moarte sau „Infractiuni la regimul armelor si munitiilor”.

loading...

USR Iași s-a făcut de râs până la București. DEMISIA motiv de râs pentru ….

Fugari cu viața la indigo

În ordinea de pe siteul Poliției Române primul „fugar” este  Drăniceru Oleg

Acesta se sustrage de la executare pedepsei de 9 ani, 11 luni şi 20 zile de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, uz de fals şi spălare de bani.„În calitate de reprezentant al firmei SC. F.ES cu sediul în Nikolaev, Ucraina dar şi cu sprijinul unor cetăţeni ucraineni neidentificaţi, a indus şi menţinut în eroare, la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale (înşelăciune), persoanele vătămate SC M. T. M. & T. SRL BUCUREŞTI şi T. G. (Germania), cu prilejul încheierii şi executării contractelor de intermediere vânzare/cumpărare”, scriu reprezentanții Poliției.

Al doilea fugar este Gheorghe Clapon, care se sustrage de la executare pedepsei de 9 ani şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, uz de fals şi spălare de bani.

Despre Gheorghe Clapon, oficialii Poliției scriu: „în calitate de reprezentant al firmei SC F. –ES. cu sediul în Nikolaev, Ucraina dar şi cu sprijinul unor cetăţeni ucraineni neidentificaţi, a indus şi menţinut în eroare, la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale (înşelăciune), pe persoanele vătămate SC M. T. M. & T. SRL BUCUREŞTI şi T. GMBH (Germania), cu prilejul încheierii şi executării contractelor de intermediere vânzare/cumpărare”.

Tramvaie noi la Iași, de 230 de locuri! Câți ieșeni pot fi înghesuiți pe 1mp

Fugar ca să scape de patru ani

AL treilea pe lista Poliției este BACIU VASILICA VIOREL. Acesta are un MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU INCHISOAREA pentru lovituri cauzatoare de moarte, fiind CONDAMNAT 4 ANI.

18 ani de închisoare

RODIDEAL VASILE poate fi cap de listă, dat fiind că acesta ar MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU INCHISOAREA, pentru 18 ani privind fapta „Infractiuni la regimul armelor si munitiilor”.

 

Ai un pont, care poate fi știre?

Așteptăm informațiile dumneavoastră la adresa pm24.office@gmail.com sau trimite-ne știrea dumneavoastră și o publicăm. Asigurăm confidențialitatea informațiilor transmise. Pute-ți trimite informații, poze, video sau documente care pot constitui începutul unei anchete sau chiar o știre.

Noi ținem cu adevărul!

Leave A Comment