facebook
Actualitate Local

HOȚI de buzunare prinși POLIȚIE, la Iași. Au furat în văzul lumii, la vârsta de doar 12 ani

Hoți de buzunare din Iași au fost prinși de polițiștii ieșeni ziua mare. Vârsta hoților este una incredibilă, având doar 12, respectiv 13 ani.

loading...

Culmea, locul de desfășurare al hoților este una din cel mai circulate zone ale orașului, bulevardul Ștefan cel Mare.

Prima DEMISIE de ONOARE după legile lui Tudorel. Viorica Dăncilă a semnat DECIZIA de retrage din Guvern

„La data de 15 octombrie 2018, în jurul orelor 18:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții și Acțiuni Speciale, în timp ce efectuau serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în zona bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, au fost sesizaţi cu privire la doi tineri care ar fi sustras din buzunarul unei persoane o sumă de bani.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Poliția Călare au procedat la perierea zonei și la scurt timp, au fost reținuți numiții S.I., în vârstă de 12 ani, și Ț.A., în vârstă de 13 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Iaşi, unul dintre minori recunoscând fapta.

Având în vedere aspectele constatate, tinerii au fost conduși la Secția a III-a Poliție pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz”, au anunțat polițiști ieșeni.

MARFĂ pentru DNA! ATACUL care dezvăluie FURTURILE „ciumei roșii”! România îngenuncheată de PSD: „întrece orice …

2 Comments

  1. Pingback: Parlamentar din Botoșani promite „proiecte de construcţie pentru viitor” și „ finanțările pe proiecte, fără implicaţii politice” - pm24.ro

  2. Pingback: Lovitură ZDROBITOARE pentru OPOZIȚIE: „pseudo-specialiști sau aşa ziși politicieni” - pm24.ro

Leave A Comment