facebook
Actualitate Opinii

Un popor care îşi meritã soarta: „Românul e ca măgarul, acceptã sã fie umilit şi cãlcat în picioare pentru o sacoşã cu fãinã şi ulei şi pentru 2 lei în plus la pensie”

Articol primit la redacție! Semnatarul articolului Al.  P. a preferat să i se păstreze anonimatul.

Ne îndreptăm spre sfârşitul anului 2018, iar situaţia în care se aflã ţara tinde sã devinã din ce în ce mai sumbrã. Au trecut aproae doi ani de la instalarea PSD-ului în fruntea tãrii, iar efectele acestei guvernãri se resimt la orice nivel. În doar un an am fost martor la modul cum un partid clãdit pe corupţie, minciunã şi nepotism a ruinat într-o mãsurã covârşitoare atât calitatea vieţii poporului, cât şi moralul acestuia.

loading...

Planul PSD la FINAL! Postul Realitatea TV pus pe BUTUCI: „Ordonanţa de urgenţă pentru…

Efectele negative produse de maniera iresponsabilã în care PSD-ul a condus ţara au ajuns sã fie resimţite tot mai adânc de societate, dar în ciuda acestui lucru nu par a exista semne cã societatea s-a trezit.

În ciuda numeroaselor proteste ce au început încã din februarie 2017, situaţia nu pare sã se fi schimbat cu mult. Nu vreu sã afirm cã astfel de demonstraţii sunt fãrã folos sau inutile, dar dacã ar fi sã facem un calcul, am observa cã avem puţine victorii şi multe înfrângeri.

Nu vreu sã insist prea mult pe acest subiect, deoarce situaţia ţãri este evidentã şi pentru un orb. Eu vreu doar sã subliniez faptul cã starea deplorabilã în care ne aflãm astãzi este o consecinţã a mentalitãţii bolnave a acestui popor. Tot mai mult încep sã am senzaţia cã poporul român îi place în fond mizeria şi sãrãcia. Nu afirm acest lucru în vânt, ci îmi bazez afirmaţia pe numeroase dovezi irefutabile; aş putea scrie o bibliotecã întreagã şi tot nu ar fi de ajuns pentru a cuprinde toate dovezile ce-mi susţin afirmaţia. Din 1989 şi pânã astãzi, noi am fost martori la un adevãrat circ. Circul a început prin minciuni şi s-a menţinut tot prin minciuni. Ar fi de prost gust sã afirm cã aceastã perioadã a fost una doar neagrã, au existat şi unele momente favorabile în care s-a putut întrezãrea o schimbare, dar punând în balanţã cele douã lucruri, putem observã cã orice izbândã de schimbare a fost doar o iluzie.

PSD-ul a fost la guvernare pentru cea mai mare parte a ultimilor 29 de ani. În tot acest timp nu am putut observa decât cum cu fiecare nouã guvernare PSD-ul încearcã sã strice progresul obţinut de predecesori. Asistãm la un ciclu de progrese şi decãderi continuu; PSD-ul e la putere, stricã tot ce apucã în cale, vin noi alegeri şi PSD-ul trece în opoziţie, noii aleşi încearcã sã restabileascã câte ceva, eforturile lor sunt umbrite de opoziţia PSD, vin alte alegeri şi PSD-ul, iar la guvernare. Aceastã înşiruire de evenimente se tot repetã de 29 de ani, iar principalul vinovat pentru acest lucru e însuşi poporul român. În viaţa mea nu am vãzut fiinţã mai pasivã ca românul; nici mãcar mãgarul nu e aşa de pasiv faţa de ceea ce se întâmplã în jurul lui. Românul e genul de persoanã pasivã care se gândeşte doar la viitorul apropiat, fãrã a lua în calcul orice viziune pe termen lung. El se mulţumeşte cu o recompensã imediatã şi nu ia în calcul orice beneficiu ce ar putea decurge dacã ar avea o vizune pe termen lung.

Planul PSD la FINAL! Postul Realitatea TV pus pe BUTUCI: „Ordonanţa de urgenţă pentru

Mentalitatea bolnavã a poporului român e chiar sursa tuturor problemelor acestei ţãri. Românul acceptã sã fie umilit şi cãlcat în picioare pentru o sacoşã cu fãinã şi ulei şi pentru 2 lei în plus la pensie. El vede cã clasa politicã e una coruptã, dar continuã sã îi voteze pe cei mai corupţi dintre ei, deoarece aceştia îl copleşeste cu cadouri electorare şi cu promisiuni iluzorii; aceastã descriere se potriveşte unei majoritãţi covãrşitoare din popor. Înţeleg cã omul e o fiinţã egoistã ce se gândeşte doar la propria supravieţuire şi bunãstare, dar sã accepţi sã-ţi vinzi viitorul şi sã suferi pentru o recompensã de moment în loc sã te implici câtuşi pentru o schimbare e un act de prostie şi indiferenţã totalã. Cred cu tãrie cã poporul îşi meritã soarta, deoarece pânã acum nu am primit nici un motiv pentru care sã cred contrariu. Un popor ce alege sã trãiascã în prostie, plin de lip pe corp şi pe suflet….îşi meritã soarta.

Semnat de cineva care obişnuia sã creadã în izbãvirea acestui popor.

1 Comments

  1. Pingback: Lovitură! GEST neașteptat din tabăra #rezist! SCANDAL imens pornit de la referendum - pm24.ro

Leave A Comment