facebook
Actualitate International Social

Poza dezastrului! Flutur și directorul spitalului Suceava “se închină” la Iohannis. Comentariu unei personalități: “infatuare și slugărnicie la politrucul românesc”

Poza dezastrului din Romania sau poza cât un milion de cuvinte a fost comentată de scriitorul Liviu Antonesei, pe blogul personal. In poză este Iohannis, Gheorghe Flutur, baronul Sucevei și Vasile Râmbu, fostul director al Spitalului din Suceava.

loading...

Medic infectat din Suceava cu ipoteză ȘOC! Flutur „are COVID19” ca să scape de belele:„adevărul se vede la analize”

Adică o carte, o carte mare și groasă, despre infatuare și slugărnicie la politrucul românesc. Cu poza asta ne putem dispensa de toată litertura de istorie socială, mentalități, despre elite etc. Fotografia atașată a apărut în ediția de ieri a ziarului Adevărul ilustrînd un articol, dar sursa primară, după cum a descoperit pritenul meu, poetul și jurnalistul frre lancer William Totok este de găsit în ȘTIRISUCEVA.NET din 21 octombrie 2019 la un articol în care Vasile Rîmbu, managerul demis al Spitalului din Suceava. În dreapta sa, este Gheorghe, inventatorul „taxei de Flutur”, cel care pe vremea cînd era sluga lui Băsescu, scria lozinci cu oi pe munții Bucovinei. La ce supuși are preș-ul, mă întreb de ce nu se declară împărat, chiar fuhrer, dacă tot îi place să guverneze prin decrete și să-și pună servitorii să emane ordonanțe militare…

PS În originalul din publicația din Suceava, poza e mai mare, nedecupata jos, se vede ai bine un bărbat falnic și doi berbeci care se cer mîngîiați pe cap!”, A scris Liviu Antonesei, pe blogul personal.

Așa arată o masă în spital pe timp de criză:”Unde sunt banii. Urlu de indignare cum sunt tratat”

Leave A Comment