facebook
Actualitate Local

Ieșean amendat pentru protecția mediului. Avea lucrări în domeniul construcțiilor

Un ieșean a fost amendat din cauza faptului că nu a luat măsuri de protecție pentru protejarea mediului. Mai exact, acesta desfășura activități de construcții în munciipiul Iași și a fost sancționat „privind respectarea condițiilor de protecția mediului în timpul executării lucrărilor de construcții în Municipiul Iași”.

loading...

Alertă la Timișoara – Încă un bărbat a fost internat cu suspiciune de coronavirus

Amendă de 2500 lei

Pentru faptul că în calitate de administrator al unei firme de construcții nu a luat măsura de prevenire și protecție prin montarea unei bariere de plasă umedă, în scopul evitării generării de praf în timpul demolării unei clădiri a primit o amendă de 2500 lei.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional conform H.C.L. Iași nr. 321/2017 privind aprobarea Regulamentului privind respectarea condițiilor de protecția mediului în timpul executării lucrărilor de construcții în Municipiul Iași, cu amendă în valoare de 2.500 lei, pe I.C, întrucât în calitate de administrator al unei firme de construcții nu a luat măsura de prevenire și protecție prin montarea unei bariere de plasă umedă, în scopul evitării generării de praf în timpul demolării unei clădiri”, au anunțat oficialii Poliției.

Culoar deschis pentru CHIRICA! Încă un lider PNL „s-a lepădat” de Marius Bodea: „URĂ personală care transpiră prin toți porii lui. Iar cetățenii au simțit asta”

Leave A Comment