facebook
Actualitate Local Social

Moment istoric! Lovitură de la Bruxelles împotriva PSD: „Frica de închisoare, a unor corupți de a nu pierde agoniseala furată”

A fost anunțat un moment istoric nefast pentru România, în anul centenarului chiar la Bruxelles. Totul este legat de către actuala guvernare și cel mai recent scandal al momentului. 

loading...

Dezvăluire de la GUVERN! Situația REVOLTĂTOARE pentru profesori și elevi: „aroganta și tupeista”, „mizeria numită …

Consecințele zilei de 10 august, așa zisul protest al diasporei are ecou până la Bruxelles. Anunțul a fost făcut chiar de către Câtălin Ivan, europarlamentar PSD.

„Miercuri, 3 octombrie, incepand cu ora 9.00, situatia din Romania va fi dezbatuta in Parlamentul European. Un moment trist. Suntem pusi in discutie doar pentru ca o mana de corupti vor sa puna mana pe puterea absoluta. Frica de inchisoare, pericolul de a pierde toata agoniseala din furt, lipsa unei minime culturi politice care-i impiedica sa vada dincolo de interesul mic, personal, fac sa ne aflam in aceasta situatie.
Pe cine deranja daca oamenii erau lasati sa protesteze pasnic pe 10 august? Evident ca nu se schimba nimic. Orgoliul insa exacerbat, de boier de tara ajuns la oras, l-a impiedicat pe Liviu Dragnea sa accepte ca sunt oameni cu alte opinii, cu nemultumiri, sa-i asculte si eventual sa aiba o reactie constructiva. A preferat sa foloseasca gaze, tunuri de apa si sa puna bata pe batrani, femei si copii. Oribil!”, a anunțat europarlamentarul Cătălin Ivan.

Liviu DRAGNEA e DECIS despre „profunzimea spirituală” din „familia tradițională”: „voi …

Leave A Comment