facebook
Actualitate De pe fix Local Social

Ca la BALAMUC la PNL IAȘI! Revoltă pe lideri: „cu tot respectul”, „sunt indignat domnule președinte”, „m-am înșelat”

Situația din teritoriu, la PNL Iași pare desprinsă din scenele de la „balamuc”. Liderii mici sunt supărați pe „liderii mari”, „cu tot respectul”.  Articolul nu este un pamflet, ci reprezintă o situație din PNL Iași.

loading...

La IAȘI s-a ajuns prea DEPARTE! Cabinetul unui SENATOR PSD a fost VANDALIZAT

Ba chiar se consideră „înșelați” și „indignați” despre cum fac liderii lor politică. Totul pare ca într-o pisesă de teatru absurd sau scenetă de la „balamuc”.

Mai mult unii din „liderii mici” sar gâtul „liderilor mari” și consideră că aceștia din urmă „nu știu sa dialogheze civilizat atat cu factorii locali, adversari politici”.

Pionii unei asemenea situații sunt: „liderul mic” Ion Opincă (subordonat ca structură), „liderului mare” Ovidiu Petru Pricope  (pierzătorul alegerilor și liderul „opoziției” din Bălțați), susținut de „liderul suprem” Costel Alexe, consderat de o parte a presei a fi „în tandrețuri” cu PSD Iași.

Scenă de GROAZĂ la Iași! URLETE în plină stradă! Femeie înjunghiată cu un cuțit de 20 de cm

Redăm mai jos manifestul „liderului mic” Ion Opincă (presedinte sat Sarca”  față de „liderul mare” Ovidiu Petru Pricope.

Articolul nu este un pamflet, ci reprezintă o situație din PNL Iași.

„BREAKING NEWS. REGRET ECHIPA DAR NU LIDERUL.

Domnule presedinte al PNL Baltati, Ovidiu Petru Pricope, va inaintez aceasta scrisoare deschisa pentru a va face cunoscut urmatoarele aspecte: – sunt indignat domnule presedinte cum dvs. percepeti sa faceti politica in interesul cetateanului. Faptul ca v-am sustinut in demersul politic a fost o convingere ca eu, impreuna cu dvs. am putea fi o alternativa la actuala administratie locala , insa m-am inselat. Modul cum dvs. intelegeti sa faceti politica in interesul cetateanului lasa de dorit. Cu tot respectul domnule presedinte al PNL Baltati, dar nu stiti sa dialogati civilizat atat cu factorii locali, adversari politici, dar nici cu persoanele din cadrul organizatiei PNL Baltati. Este suficient sa fiti ancorat la realitate, sa priviti in jur pentru a va convinge ca nu mai aveti sustinatori locali si nici persoane care sa va sustina. Poate nu stiti si probabil nici nu constientizati dar cetatenii com. Baltati au nevoie de liniste, au nevoie ca factorii decizionali locali sa lucreze in interesul acestora. Ce este revoltator si total inadmisibil, este faptul ca, constant va opuneti a vota proiectele locale ce sunt in interesul cetateanului, dar faceti presiuni si amenintari si la adresa consilierilor locali al PNL, ca proiectele sa nu fie votate in consiliul local. Pentru ca asa vreti dumneavoastra. In plus, in contextul actual politic, cetatenii com. Baltati au doar de suferit. V-ati opus domnule presedinte al PNL Baltati, la suplimentarea alocarii unei sume de bani pentru definitivarea asfaltarii strazii in satul Valea Oilor. De ce ? Oare cetatenii acestui sat cunoaste acest lucru ? Nu au si ei dreptul la conditii civilizate ? Va intreb : binele cui urmariti dumneavoastra ? Poate…..binele dvs. politic dar nu al cetateanului. V-ati opus si va opuneti constant oricarui proiect de interes local. De ce ? Stiti doar sa criticati si sa creati animozitati atat in interiorul partidului, cat si in localitatea Baltati. Sunt curios, daca o sa mergeti la ziua comunei Baltati, in contextul in care nu ati votat alocarea unei sume de bani, fie ei si din bugetul local. V-am propus un set de masuri si actiuni, menite sa aduca confort si protectie cetatenilor com. Baltati.

Politician din Iași, acuzat de la BRUXELLES de: „trădare națională, om mic ajuns în funcții”

V-am propus sa mergem in audienta la domnul prefect pentru ca, domnia sa sa intervina legal pe langa institutiile abilitate in vederea clarificarii situatiei la D E 583, sat Sarca, sat Baltati, unde in prezent exista o anomalie, dar…… “NIMIC ” concret. V-am spus sa demaram activitati legale pentru racordarea cetatenilor din satul Sarca la Gaz Metan, doar… vorbe. Cu chiu, cu vai, ati acceptat sa mergem in audienta la domnul primar Astefanei Vasile, dar daca stiam in ce situatie puneti delegatia, mai bine stateam acasa. Deci….conchid: nu aveti solutii, abilitati manageriale, sunteti conflictual, ati urmarit si urmariti sa excludeti consilierii PNL din partid incepand cu domnul Gambuta, Tarziu s.a, precum si membrii din BPL Baltati. Ca atare, va rog sa luati act de demisia mea ca membru PNL, cat si din functia de : – presedinte sat Sarca, -presedinte OPV com. Baltati, – secretar BPL BALTATI, – vicepresedinte OPV 3- Biroul Permanent Judetean”, scrie pe Facebook Ion Opincă, presedinte sat Sarca, -presedinte OPV com. Baltati, – secretar BPL BALTATI, – vicepresedinte OPV 3- Biroul Permanent Judetean.

Sursa foto: Facebook

Leave A Comment