facebook
Actualitate Monden Social

GAFĂ de proporții a CREIERULui #REZIST care înfurie milioane de bugetari: „mă doare-n cot, să le taie salariile bugetarilor”

Gafă greu de reprodus în cuvinte, tocmai din partea unui lider al grupării #rezist care pretinde că aduce schimbarea în societate, în urma înlăturării Partidului Social Democrat.

loading...

ȘMECHERIA lui Dragnea pentru Tăriceanu. Viitorul președinte ținut în ȘAH: „liderul PSD preocupat de…

Angi Șerban, despre care presa a scris că ar fi „creierul mișcării #rezist” cel puțin pe partea de logistică a comis o gafă de proporții pentru imaginea Mișcării #Rezist. Acest lucru a fost posibil, atât prin limbajul asemănător zonei de mahala cât și prin atitudinea față de profesori, medici, funcționari publici și nu numai.

Angi Șerban spune despre toți bugetarii că  „o doare în cot” și că aceștia merită să li se taie salariile. Reacția acestea este surprinsă chiar de către ea într-un live pe Facebook, într-un răspuns pentru ce-i care o contestă ca atitudine.

„Băi prostule! ca să nu-ți spun altfel! Când se tăiau salariile, se tăiau salariile bugetarilor( n.r. ca și cum aceștia ar merita să trăiască pe salarii mici). Crescute artificial tot de către PSD. Eu sunt de acord cu tăierea salariilor. Tăierea salariilor bugetarilor! Știți că un salariu de bugetar e în medie de la 4000 de lei așa în sus, ăla mediu, că mai sunt și salarii de bugetar mai mici. Dar știți că ăștia de la privat câștigă mai puțin decât cei de la privat și noi plătim taxe mari ca să plătim salariile bugetarilor? Așa că mă doare în cot, să le taie salariile! Oricum nu fac nimic! Bă scârbosule! Despre ce discutăm!”, a afirmat aceasta într-un video.

ATACUL lui IOHANNIS față de PSD: „Președintele României își exprimă îngrijorarea în legătură cu …

Vezi mai jos video de la 1.03. 59.

Leave A Comment