facebook
Actualitate Mozaic Social

Dispută POLITICĂ pe salariile profesorilor! Politician de Botoșani: „intenționați sa tăiați din nou salariile profesorilor”

Cunoscut politician de Botoșani a sărit în apăreara profesorilor, odată cu apariția în spațiul public a ideii susținute de ofcialii liberali. Neinspirata soluție a liberalilor de a susține reducerea salariilor profesorilor cu 25% prin șomaj tehnic a atras furia parlamentarului botoșănean Fedorovici Doina. 

loading...

Un avocat ieșean a tras semnalul de alarmă. Vin executările pe bandă: „se profită de contexul acesta în care omul este bulversat”

„Profesorii nu sunt în situația de a intra în somaj tehnic.(…) Liderul PNL s-a trezit vorbind fără să aibă habar despre ce vorbește, ca și șefa lui, vicepremierul Turcan”, a fulgerat Fedorovici.

„De asemenea, parlamentarul PSD Fedorovici a mai susținut că oficialii aflați la cârma Educației „au două săptămâni să îbunătățească Școala Online: „procesul on-line de învățare nu s-a desfășurat în condiții perfecte, dar aveti două saptamani de vacanță sa-l perfecționați!”

OFICAL!!! Descărcați modelul corect de DECLARAȚIE și ADEVERINȚĂ pentru a putea ieși din casă

„Nu aveti dreptul sa opriți #Educația! Profesorii nu sunt în situația de a intra în somaj tehnic.
#Liderul_deputatilor_PNL_Roman s-a trezit vorbind fără să aibă habar despre ce vorbește, ca și șefa lui, vicepremierul Turcan.
📌 In ce hal a ajuns țara? Auzi la el “profesori fără activitate”. Care profesori nu au avut activitate? Tu nu știi că tot învățământul a desfășurat cursuri online cu elevii, studentii s.a? Sau haosul din sistemul sanitar vreți să-l vedeți și în învățământ?
Probabil că intenționați sa tăiați din nou salariile profesorilor (observ ca tot cu 25%).
📌 Poate că școală de acasă, procesul on-line de învățare nu s-a desfășurat în condiții perfecte, dar aveti două saptamani de vacanță sa-l perfecționați!”, a transmis Fedorovici Doina ELena.

Ai un pont, care poate fi știre?

Așteptăm informațiile dumneavoastră la adresa pm24.office@gmail.com sau trimite-ne știrea dumneavoastră și o publicăm. Asigurăm confidențialitatea informațiilor transmise. Pute-ți trimite informații, poze, video sau documente care pot constitui începutul unei anchete sau chiar o știre.

Noi ținem cu adevărul!

 

Leave A Comment