facebook
Actualitate Local

Scandal cât casa în opoziție! Lideri GREI au devenit „penali”: „o gravitate extraordinară, întrucât falsul în declarații și în semnături sunt incriminate în Codul penal”

Situație fără precedent într-un partid din opoziție. Uniunea Salvați România este pe „drumul penal”. Totul se termină cu plângeri penale. „O gravitate extraordinară, întrucât falsul în declarații și în semnături sunt incriminate în Codul penal”, arată Deputatul PSD, Cătălin RĂdulescu. 

loading...

Moment istoric! Lovitură de la Bruxelles împotriva PSD: „Frica de închisoare, a unor corupți de a nu ….

Scandalul care cutremură formațiunea Uniunea Salvați ROmânia este abia la început.

Mai mult policitianul PSD, RĂdulescu susține că are înregistrări cu parlamentari ai USR care vorbesc despre semnături falsificate tocmai pentru campania „Fără penali în funcții publice”.

„Am aflat acum câteva ore, mi s-au transmis niște înregistrări telefonice, zeci de pagini de înregistrări telefonice, între mai mulți parlamentari USR (…), inclusiv domnul Barna (…) erau foarte îngrijorați și discutau zile întregi între ei despre falsurile, sute și mii de semnături false din aceste liste faimoase pe care le-au depus în Parlamentul României. Fiind de o gravitate extraordinară, întrucât falsul în declarații și în semnături sunt incriminate în Codul penal, voi cere astăzi președintelui Dragnea și partidului meu, prin juriștii și avocații pe care îi avem, să facă urgent o plângere penală la Parchet împotriva USR și cer să verifice absolut toate listele, începând cu Ilfov, București și Constanța, care sunt depuse și în urma acestor discuții telefonice pe care le vom pune la dispoziție Parchetul să își facă treaba (…) Dacă se vor găsi și eu sunt convins din ce am citit că sunt mii de semnături false făcute de către membrii USR care se întâlneau pe la birouri și falsificau semnăturile, asta înseamnă că tot demersul lor a fost un demers penal care a avut rolul de a veni în Parlamentul României cu liste cu semnături false. De data asta sper că Parchetul nu mai face ca data trecută când au așteptat doi ani de zile după ce noi am sesizat anumite chestiuni de o gravitate mare în finanțările ilegale pe care le-a făcut USR în alegeri”, a precizat Cătălin RĂdulescu

Dezvăluire de la GUVERN! Situația REVOLTĂTOARE pentru profesori și elevi: „aroganta și tupeista”, „mizeria numită …

4 Comments

Leave A Comment