facebook
Actualitate Local

Scene de GROAZĂ în IAȘI! A comis-o din nou! A scos cuțitul în fața oamenilor și amenința:„a fost încătușat și condus la sediul Secției 1 Poliție”

Scene de groază în municipiul Iași. Totul s-a petrecut în una din cele mai aglomerate piețe din Iași. Nici la intervenția Polițiștilor M.V, în vârstă de 43 de ani nu s-a potolit.

loading...

Pasul CLAR! Dragnea și Tăriceanu „la CUȚITE”: „Acțiunea contează, la fel cum e….

S-a ales cu dosar penal pentru „infracțiunea de ultraj”.

„La data de 20 septembrie 2018, în jurul orelor 16:30, poliţiştii locali din cadrul Serviciului 1 Poliţie Locală, care executau serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în cartierul Alexandru cel Bun au fost dirijați de către Dispeceratul Poliției Locale Iași să se deplaseze la Piața Agroalimentară Alexandru cel Bun, deoarece o persoană de sex masculin amenință trecătorii și comercianții cu un cuțit. La fața locului, polițiștii locali l-au depistat pe numitul M. V., de 43 de ani, cu domiciliul în județul Iași, care prezenta mai multe răni la antebrațul stâng, pe care și le provocase singur cu un cuțit. Sus-numitul a amenințat că va produce vătămări corporale polițiștilor locali și nu a cooperat cu forțele de ordine, motiv pentru care numitul M.V. a fost încătușat și condus la sediul Secției 1 Poliție, unde se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Persoana în cauză a fost condamnată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie”, au anunțat oficialii Poliției.

Lazăr a provocat CUTREMUR! Mișcare DIRECTĂ a Jandarmeriei în dosarul protestelor: „organele de…

2 Comments

  1. Pingback: PREȚ BUN! Doctor și profesor la fundul sacului? Averea unei familii cunoscute din Iași a fost scosă la licitație! - pm24.ro

  2. Pingback: E GRAV! Elevi din Iași au ajuns la SPITAL în urma unei activități în centrul orașului, la Palas! - pm24.ro

Leave A Comment