facebook
Actualitate Local

E GRAV! Elevi din Iași au ajuns la SPITAL în urma unei activități în centrul orașului, la Palas!

Situație gravă în minicipiul Iași după ce mai mulți elevi au ajuns la spital în urma activități la care au participat mai mulți elevi alături de profesorii acestora. 

cene de GROAZĂ în IAȘI! A comis-o din nou! A scos cuțitul în fața oamenilor și amenința:„a fost încătușat și …

Din primele informații venite pe surse la spital, elevii au fost prinși într-un clinci, în urma unei activități educative, desfășurată la Palas Iași, în centrul orașului, unde s-a desfășurat Cupa Liceelor. La ediția de miercuri seara la eveniment s-au confruntat elevii de la Colegiul  Agricol și Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” din Iași cu elevii de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”.

Câștigătorii ediției din 26 septembrie au fost elevii de la Colegiul Agricol.

După ce au plecat de la cest eveniment sutele de elevi cu tramvaiele, într-unul din tramvai a urcat și niște elevi de la Colegiul Asachi care au pulverizat cu sprai lacrimogen către elevii câștigători ai Colegiului Agricol.

Conform informațiilor venite pe surse de la spital, au ajut nevoie de îngrijiri medicale 5 elevi, dintre care unul a fost cu probleme mai grave. Toți cei 5 elevi care au ajuns la spital au fost internați în noaptea de 26 spre 27 septembrie.

Cum a procedat „agresorul”

Conform informațiilor ajunse pe surse, agresorul a pulverizat sprai lacrimogen în zona stației de la liceul Sportiv din dealul Copoului, chiar după ce a coborât, apoi a fugit.

Pasul CLAR! Dragnea și Tăriceanu „la CUȚITE”: „Acțiunea contează, la fel cum e valabil pentru orice…

Poliția caută vinovatul

De asemenea, Poliția caută vinovatul. Din primele informații este vorba de doi tineri, unul din ei elev al Colegiului Gheorghe Asachi. Se pare că în tramvai nu au fost camere video. Ancheta este derulată de Polițiștii de la secția din Copou.

Deocamdată, Inspectoratul Județean Iași nu a oferit nici un punct de vedere.

La ora publicării articolului informațiile venite pe surse se confirmă.

3 Comments

  • Teo 6:57

   Si unde e sectia aia in Copou?

  • Crina 14:33

   Doamne fereste, daca si asta mai este articol de ziar….toti analfabetii scriu acum stiri :(((

 1. Pingback: Un popor care îşi meritã soarta: „Românul e ca măgarul, acceptã sã fie umilit şi cãlcat în picioare pentru o sacoşã cu fãinã şi ulei şi pentru 2 lei în plus la pensie” - pm24.ro

Leave A Comment