facebook
Actualitate Social

Tudorel Toader îi dă replică voalată lui Cristi Danilet: „cine a dezinformat de data aceasta, dar nu mi-am delegat atribuțiile!

Ministrul Tudorel Toader, îi dă o replică judecătorului Cristi Danileț, fost membru la Consiliului Superior al Magistraturii. 

loading...

Cristi Danileț trăgea semnalul de alarmă că Tudorel Toader își va delega atribuțiile unui secretar de stat, care este și judecător, fapt care încalcă normele în vigoare.

Vezi aici reacția lui Cristi Danilet:

Față de această ieșirea a lui Cristi Danileț, dar și a zvonurilor vehiculate de presă și din cauza ieșirilor lui Danilet, Tudorel Toader a replicat: „Nu stiu cine a dezinformat, de date aceasta, insa nu mi-am delegat atributiile pentru maine!”.

Lovitură MAXIMĂ de la PSD pentru PSD: „Nici un penal în …

Mesajul lui Danilet: Înțeleg că ministrul justiției vrea sa plece zilele acestea și va delega atribuțiile unui secretar de stat. La MJ este cel puțin un secretar de stat care are și funcția de judecator.
Țin să spun cât se poate de clar: legea interzice magistraților să desfășoare acțiuni politice și o decizie recentă a CCR interzice magistraților să fie miniștri sau secretari de stat. Eu cred că este cazul ca la Ministerul Justiției să se respecte aceste norme obligatorii.

1 Comments

    • CordeliaHidalgo 21:49

      Repetați procedura de 2-3 ori pe parcursul zilei. În conformitate cu această schemă, se recomandă utilizarea cremei timp de 15-20 de zile. Experții recomandă utilizarea Artrovex timp de 3 săptămâni pentru prevenirea și consolidarea rezultatelor tratamentului, precum și cel puțin 4-5 săptămâni pentru restaurarea completă a mobilității articulare. artrovex prospect Veți fi sigur de a curăța organismul Bactefort, elimina paraziți și a vedea rezultatele în cel mai scurt timp, începând simti bine cu corpul tau. Ce cred alți oameni, care au incercat acest tratament înainte de tine? Întotdeauna ne dorim să știe cum funcționează un produs, înainte de a-l cumpere, pentru a nu pierde banii noștri.

Leave A Comment